Projekat Tajni jezik cveća

U okviru projekta Tajni jezik cveća učenici Farmaceutsko fizioterapeutske škole su imali veoma interesantne zadatke i aktivnosti.

Posetili su 21. Međunarodni sajam horticulture BeoplanFair i 19. Izložbu lekovitog bilja i preparata od meda Darovi prirode.  Zatim su se upoznali sa gradjom različitih vrsta cvetova. Imali su priliku i da naslikaju svoj cvet prirodnim temperama učeničke kompanije Verdeco. Obrađivali su sav sakupljen materijal i pretočili ga u svojevrsnu monografiju. Bili su deo radionica u kreativnog pisanja, gde su svakome cvetu dodeljivali određeno značanje i uspostavljali vezu sa značenjem poklanjanja cveća.  Na časovima u kojima su se obučavali veštinama prezentacije imali su zadatak da osmisle predstavljanje celog projekta.

Sada je došlo vreme da se predstave široj publici. Prezentacija projekta realizovaće se u nekoliko osnovnih i srednjih škola u Beogradu.

Za početak najavljenje su prezentacije: 15. 11.2016. sa početkom u 14: u Osnovnoj školi Desanka Maksimović, 16.11.2016. u 12:25 u srednjoj Geografskoj školi, 17.11.2016. 11:20 Sedma gimnazija i u 12:30 Geodetska škola.

O daljim terminima prezentacija naknadno ćemo obavestiti publiku.

 

Projekat se realizije u saradnji sa Prijateljima dece Zvezdare.

 

Pogledajte multimedijalne prezentacije koje su pripremili naši nastavnici

Free business joomla templates