Video - prvapomoc bilingvalno

Iz ugla učenika - prezentacija bilingvalne nastave i jednog od zastupljenih predmeta

Bilingual Classes and First Aid, projekat učenica I1 odeljenja, Hristine Antić i Milice Džolić i nastavnice engleskog jezika, Zorice Đukić. Produkcija i montaža - članovi sekcije za engleski jezik English Club: Ema Živković, Jovana Mirković i Aleksa Milošević

 

Hippo 2017

 

Пласман у полуфинале између 15.800 такмичара!

У квалификацијама Петог међународног такмичења из енглеског језика, Hippo 2017, организованим 4. марта у многим државама света, учествовало је близу 16.000 такмичара узрастаод 10 до 19 година, а међуњима и девет ученика Фармацеутско-физиотерапеутске школе, чланова секције за енглески језик English Club.

НашаученицаизодељењаII1, АницаДунђер, остварила је пласман у полуфинале са максималним бројемпоена.Честитамо на овом изванредном успеху!

Сви наши ученици су показали завидно знање и заслужују све похвале. У категорији Hippo 4, то су: ТамараМирковић (II1), РасткоАнђеловић (II1), ЕмаЖивковић (II2), ЈованаМирковић (II2), ПетарНиколић (II2). У категорији Hippo 5: ТеодораВасић (III2), КатаринаИлић (IV8), ЈеленаМладеновић (IV8).

Још једном честитамо свим учесницима, а Аници и њено јнаставници, Снежани Спаравало, желимо пуно успеха на полуфиналном такмичењу у априлу!

Sveti Sava 2017

Допринос секције за енглески језик English Club

у обележaвању школске славе Свети Сава

 

Секција за енглески језик, English Club, учествовала је у прослави школске славе Свети Сава 23. јануара 2017. године, са угледним часом Let's Move into Someone Else's Shoes. У складу са темом Светосавске недеље, Селице, канадски аутор Шејн Козејн се са својом песмом To This Day „преселио“ из Канаде у Србију. Ученици су, уз помоћ његове поеме, покушали да се „преселе“, Енглези би рекли у „ципеле“, а ми бисмо рекли у „душе“ деце која су изложена вербалном насиљу. 

 

Детаљније

Obeležavanje evropskog dana jezika 2016

Обележавање Европског дана језика 2016.

European Day of Languages 2016

 У Студентском парку 26. септембра 2016. године, у организацији Британског Савета, Гете института и Савета Европе, одржан је програм у оквиру Европског дана језика. Манифестацију су подржали чланови секције за енглески језик, ученици одељења IV3 и IV5 Фармацеутско-физиотерапеутске школе.

Детаљније

Specijalna nagrada za Saru Petrov

Специјална награда - Shakespeare 400

 

Сара Петров, ученица III2 одељења Фармацеутско-физиотерапеутске школе, освојила је Специјалну награду на републичком такмичењу Shakespeare 400, у организацији Удружења наставника енглеског језика – ELTA, у јуну 2016. године. Поводом обележавања четристо година од Вилијема Шекспира, Сара нас је очарала својим визуелним приказом цитата из „Ромеа и Јулије“. Честитамо Сари и њеним менторима, наставницама енглеског језика и ликовне културе, Зорици Ђукић и Славици Марковић.

 

Детаљније

Strana 1 od 2

Pogledajte multimedijalne prezentacije koje su pripremili naši nastavnici

Free business joomla templates